tiistaina, kesäkuuta 1

kukkia

Jalkoja kivistää isojen villasukkien sisällä (käytän sukkia, jotka olen itse neulonut K:lle joululahjaksi, ne ovat niin mukavan isot, ilmeisesti sukuuni tullut, kun villasukat kuuluvat myös kesään, tottakai!). Juoksentelin työpäivän jälkeen kirpparilla ja kukkia ostelemassa. Kirpparilta ei kummempia löytynyt. Järkyttävän kalliita asioita vaan. Vai mitä sanoisitte tammikuun kotivinkki-lehdestä, hinta 5€? Ei mitään järkeä.

Viikonloppuna oli ystävän syntymäpäivät. Mukava olikin tyttöjä nähdä ja sankari oli kaunis. Vein mennessäni kakun ja crustadeja. Kakku oli oikein onnistunut:


Ohjeen löysin kinuskikissan blogista, melkein ohjeen (appelsiini-valkosuklaajuustokakku) mukaan teinkin. Tosin en edes yrittänyt alkaa koristella ihme suklaapitseillä, vaan kävin vain kaupasta keltaisen ruusun. Veriappelsiinijogurttia en löytänyt, joten laitoin mandariini-vaniljajogurttia. Melkein sama asia.

Oman keittiön kukkia:


Mutta nythän kello on jo vaikka mitä. Menen laittamaan vielä parvekekukat.

1 kommentti:

Mlle Unikko kirjoitti...

Viisi euroa vanhasta lehdestä?!??! Herran pieksut sentään! Samaa ahneutta on ilmassa myös asuntomarkkinoilla - pienen pienistä asunnoista ei niin lähelläkään keskustaa pyydetään 200 000... täällä meinaa tulla itku.