lauantaina, huhtikuuta 3

Hauskaa pääsiäistä!

Aamulla vetelehdin kotosalla, luin lehden ja harmittelin vesisadetta. Sitten fillaroin kuntosalille, kävin Anttilasta ostamassa muutaman pienemmän parvekelaatikon ja uusitussa Mestarin herkussa katselemassa, mitä siellä olisi. Eli menin todella nälkäisenä ruokakauppaan. Mukaan tarttui muun muassa pari pientä kimpaletta juustoa ja sipsejä(!). Hetken ajan siellä kaupassa äksyilin mielessäni sitä, kun ei saa ihan pieniä pusseja (75 grammaa sipsejä yhdellä istumalla on aika paljon!). Saa nähdä tekeekö illalla Rimiksen aikaan edes sipsejä mieli.

Kotona söin eilisiä jämiä, katsoin Match pointin, kävin uudestaan kaupassa (kun tajusin, että huomennakin on kaupat kiinni ja syytä tehdä jotain ruokaa ja maitokin loppuu ennen maanantaita) ja tekemässä kaksi riviä lottoa. Jos sieltä pamahtaa se 1,1 miljoonaa, niin pitää miettiä voisiko koulua käydä vaikkapa Kangasniemeltä käsin:

Tässä kotosalla aloin tietenkin vähän siivoilla ja järkkäillä. Päädyin tutkimaan postikortteja, joita olen vuosien varrella saanut. Niitä on pari laatikollista. Kovasti alkoi naurattaa pääsiäiskortti vuodelta 1980. Nimittäin jo siinä lempinimeni on Päve. Terveisiä vaan kummeilleni, jotka ovat kortin postittaneet (Jyväskylästä! Vieläköhän he silloin opiskelivat täällä matematiikan opettajiksi :D)

Lankaisaa lauantaita!

Ei kommentteja: