sunnuntaina, maaliskuuta 14

aikainen madonnappaaja silittää verhot

Ihana sunnuntaiaamu. Mies heräsi taas ennen viittä ja läksi töihin, minä torkuin vielä jonkin aikaa ja heräsin kuuden jälkeen. (Menemme yleensä samaan aikaan nukkumaan ja joka neljäs ilta se nukkumaanmenoaika on melko aikainen, taisi olla puoli kymmenen eilen.)

Kävimme eilen katsomassa Liisa ihmemaassa. Annan neljä tähteä. Pidin oikein kovasti. Kaikki oli "oikennäköistä" vaatteet, maisemat, ihmiset ja otukset. Kani oli ehkä vähän liian nössö, mutta se oli ainoa. Hyvät musiikit, hyvin oli käytetty 3D:tä. Muutamissa elokuvissa on ollut liikaa tosi nopeita takaa-ajokohtauksia ja ainakin minun silmät eivät osaa seurata niitä kolmedeenä, jotenkin ei ehdi tarkentaa ja tulee suorastaan huono olo. (Olen nähnyt 3D:nä siis Coralinen, Ice age 3:n, G-Forcen ja Avatarin).

Sain luettua illalla loppuun sen Numerot-kirjan. Kyllä se oli hyvä, varmasti joutuu vielä usein kaivaan sen esille.

Kun on herännyt aikaisin, niin ehtii kaikenlaista. Petivaatteet pyykkiin ja pyykit on jo pesty, kahvinkeitin ja vedenkeitin on molemmat puhdistettu etikan avulla, siivouskomero järjestelty, murjotushuoneeseen on silitetty ja vaihdettu verhot. Nyt taidan mennä hesarin pariin ja syödä aamupalan. Tunnin päästä on treffit jäällä. Sisko ja lapset tulevat, toivon mukaan serkku Lohikoskeltakin.

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja: