maanantaina, kesäkuuta 7

lehtiä ja kasviksia

Siihen eiliseen valokuvien tilaamiseen meni siis yhteensä yli kolme tuntia. Siis siihen itse tilaustapahtumaan ja kuvien lataamiseen palvelimelle. Sitten piti vielä etsiä netistä jotain alennuskoodeja, että sain edes pienet alennukset. Löysinkin sellaisen sivun kuin alennuskoodi.fi ja sieltä löytyy aika kivasti kaikenlaisia koodeja. Heti tulee pari ystävää mieleen, jotka voisivat sieltä jotain löytää...

Eilinen oli muuten aika laiska päivä. Siis sain hoideltua sitä valokuvaprojektia eteenpäin (milloinkohan saan koostettua niistä sitten ne albumit... ehkä joskus). Toinen homma minkä viimein tein, oli se että järjestelin varmaan sata lehteä. Aikakauslehtiä oli talven aikana kertynyt aika paljon. Valtaosa niistä sentään luettuja, mutta tammikuun Pirka-lehdessä oli vielä mukana kolme plussaseteliäkin. Ei ollut sen vertaa käsitelty. Ehdin siis käydä läpi kaikki pirkat ja siwakauppojen me-lehdet vai mitä ne nyt on ja leikata kaikki hyvät ohjeet talteen. Joku ilta sitten askartelen ne keittokirjaani kiinni.

Tänä aamuna heräsin sitten ajoissa ja olin jo puoli kahdeksan jälkeen pellolla kyykkimässä. Käänsin maata ja laitoin pari penkkiä sipulia ja yhden penkin salaattia. Oli sellaista kolmen salaatin sekoitusta. Retiisit ovat itäneet hyvin. Sitten eräät kukat, en nyt muista, mitä siinä penkissä on (kotona toki lapulla lukee). Sitten ovat Emman herneetkin itäneet. Porkkanoita en oikein tunnistanut. Ehkä yhden. Kitkin sitten pois vain niitä, jotka tiesin rikkaruohoiksi (tosin yhdenkään nimeä en tiedä, pitäisi varmaan opetella).

Viikonloppuna lähden vähän reissuun. Kerron siitä myöhemmin lisää.

Ei kommentteja: