maanantaina, elokuuta 24

arkikokki

Hesarin sivuilla voi testata millainen kokki on. Testi on oikeasti vähän tylsä, yli 80% vastaajista saa vastauksen "arkikokki", joka määritellään niin, että tykkää kyllä syödä, mutta ruoanlaitto arkisin on pakkopullaa. Viikonloppuisin voi sitten vähän revitellä ja tehdä jotain perusruokaa.

Keskustelu on sitten virinnyt kyllä ja iso osa purnaa juuri tuosta, että miten niin olen muka arkikokki.

No, minäkin olen arkikokki. Ja sitä varmasti olenkin, vaikka kylläkään minusta ruoanlaitto ei ole vastenmielistä, vaan ihan mielelläni teen joka päivä ruokaa. Kun ihan mielelläni myös syön joka päivä.

Kysymykset olivat kyllä huvittavia. Mitä mausteita käytät? Sitten sai valita. Minä laitan kanapastaan ja karjalanpaistiin eri mausteet, en tiedä muista. Ja munakelloa ja shampanjavispilää en omista. Ja pakastimessa ei ollut vaniljajäätelöä (mutta ben&jerryn aivan ihanaa suklaajäätelöä kyllä on), itse poimittuja marjoja (mutta torilta ostettuja on).

Mutta jauhelihakastike on kyllä kumma ruoka. Yleensä teen sen tosi nopeasti spaghetin kaveriksi, mutta eilen annoin sen sitten hautua tunnin verran, kun ajattelin, että tulisiko siitä nyt sitten jotenkin parempi. Mutta aika samanmoista se oli silti. Ei siis mitään huonoa, mutta ei se mikään taivaita hipova juttukaan ole. Miten tehdään hyvä jauhelihakastike?

Veikkauksia on näköjään tullut pilvin pimein. Sovitaan, että en kerro vastausta ennen kun tulee kolme veikkausta. :D

Tänään lähdetään Espooseen.

Ei kommentteja: